Faglærer i Psykisk helse og livsmestring i ungdomsskole og VGS

Vår fagskole har ledig stilling som faglærer i Psykisk helse og livsmestring i ungdomsskole og VGS.

Brenner du for faget psykisk helse og livsmestring og ønsker å formidle denne fagkunnskapen på en praktisk relatert måte til voksne studenter som jobber i barnehage? Da kan kanskje denne stillingen være noe for deg!

Om stillingen faglærer i Psykisk helse og livsmestring i ungdomsskole og VGS

Vi er på utkikk etter en dyktig person med solid praktisk erfaring innen fagområdet psykisk helse og livsmestring i ungdomsskole og/eller videregående skole. Som den ideelle kandidaten har du også evnen til effektivt å formidle sin kunnskap til voksne studenter. Du må ha gode muntlige og skriftlige evner for å omskape teoretisk kunnskap til praktisk arbeid. Du bør også ha erfaring med digital undervisning.

Undervisningsforpliktelser

Vi forventer at du har tid og engasjement til å undervise en kveld per uke. Det er viktig at du føler deg trygg på din egen fagkompetanse og er forberedt på å dele din kunnskap med våre studenter.

I denne stillingen vil du undervise digitalt 2.5 timer per uke på kveldstid. Det er mulighet for hjemmekontor. Som en del av vårt team, vil du spille en nøkkelrolle i å forme opplevelsen og læringen til våre studenter i faget psykisk helse og livsmestring i ungdomsskole og/eller videregående skole.

Arbeidsoppgaver

  • Undervisning: Du vil holde digitale kurs på kveldstid, én kveld i uken.
  • Studentkommunikasjon: Rask og effektiv kommunikasjon med studenter, samt å besvare henvendelser i løpet av rimelig tid.
  • Lærermøter: Deltakelse på lærermøter hver 14. dag, som avholdes på dagtid og er obligatorisk.

Kvalifikasjoner

  • Faglig bakgrunn: Du må ha solid kjennskap til fagområdet psykisk helse og livsmestring i ungdomsskole og/eller videregående skole.
  • Nødvendig erfaring: Du må ha praktisk erfaring med faget psykisk helse og livsmestring i ungdomsskole og/eller videregående skole.
  • Utdannelseskrav: En mastergrad i et relevant fagområde, samt kunnskap om pedagogikk, er å foretrekke, men annen relevant utdanning kan også være aktuelt.
  • Kommunikasjonsevner: Evnen til å uttrykke deg klart og tydelig, både muntlig og skriftlig, er en forutsetning.
  • Organisatoriske ferdigheter: Vi legger stor vekt på struktur i arbeidet, og du må derfor være godt organisert.
  • Undervisningserfaring: Erfaring med digital undervisning og generell undervisningskompetanse er ønskelig.
  • Personlige egenskaper: Evnen til å samarbeide godt med andre og en positiv innstilling er viktig for oss.

Bli en del av vår voksende fagskole!

Hva vi tilbyr:

Som en del av vårt team, blir du en ressurs i vår stadig voksende fagskole. Vi setter pris på kompetansen hver enkelt bringer til bordet og sikrer at du får tett oppfølging av både fagansvarlig og utdanningsfaglig ansvarlig.

Vi tilbyr god opplæring og sørger for at du har alle verktøyene du trenger for å lykkes i din rolle. Vår tilnærming sikrer at du føler deg støttet i din stilling som faglærer.

Vi forstår verdien av god kommunikasjon og er tilgjengelige for veiledning både dag og kveld. Enten du trenger råd, ønsker å drøfte faglige spørsmål, eller bare dele tanker, så er vi tilgjengelig.

Fagsamlinger for faglig påfyll: To ganger i året inviterer vi til fagsamlinger hvor du har muligheten til å møte alle ansatte. Disse samlingene er en flott mulighet for nettverksbygging og for å få faglig påfyll.

Om oss

Arbeidsgiver

Din Kompetanse Fagskole AS

Adresse

Olavs gate 7B, 3256 Larvik

Vi er en fagskole med over 1200 studenter og 11 ulike studieretninger. Vårt hovedkontor ligger i Larvik. Vi er en innovativ bedrift som er opptatt av å levere undervisning av høy kvalitet og yte god service til våre studenter.

Stillingsinformasjon

Søknadsfrist 30/04/2024
Oppstart 19. august 2024
Stillingsprosent
Ansettelsesform Deltid
Sted Digitalt/hjemmekontor

Personopplysninger til søknad