Hvem vi er

Din Kompetanse AS
Org. nr.: 921 721 722

dinkompetanse.no

post@dinkompetanse.no
904 76 806

Hvilke opplysninger

Hvis du legger inn en søknad / henvendelse på dette nettstedet, vil vi lagre: valgt studie, ønsket lokasjon, fornavn, etternavn, fødselsdato, telefon, epost, adresse, postnummer og sted. Denne informasjonen lagres på nettsiden og i vårt CRM, for å kunne behandle din henvendelse. Informasjonen vil også bli benyttet ift. betalings- / faktureringsdetaljer om du velger å starte på utdanning hos oss, etter godkjent søknad. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du tar kontakt med oss.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din

Innebygd innhold

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Oppbevaringstid

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Dine rettigheter

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir Selgeren av leveransen melding om dette (angrefrist).

Ta kontakt med Selger og informer om at du ønsker å benytte angreretten.
hilde@dinkompetanse.no