Etikk, kommunikasjon og relasjonskompetanse i barnehage/barneskole og SFO eller ungdomsskole og VGS

Etikk, kommunikasjon og relasjonskompetanse, er for deg som jobber i barnehage eller skole.

Studietype

Delemner

Studielengde

10 uker

Sted

Nettbasert

Velg studievariant

Nettbasert

Studielengde

10 uker

Gjennomføring

Nettbasert undervisning

Studiepoeng

7,5

Eksamensform

Hjemmeeksamen

Språk

Norsk

Pris

10.000

Opptakskrav

Fagbrev eller realkompetanse

Etikk, kommunikasjon og relasjonskompetanse, er for deg som jobber i barnehage eller skole. Utdanningen går over 10 uker, med ukentlig undervisning på kveldstid. I løpet av de 10 ukene er det to innleveringer. Halvveis er det et arbeidskrav og avsluttes med 1 ukes hjemmeeksamen.

Opptakskrav
Fagbrev eller realkompetansevurdering

Annet
1.5 time ukentlig undervisning

Etikk, kommunikasjon og relasjonskompetanse i barnehage/skole hjelper studenten å forstå viktigheten av å inneha ferdigheter, evner, kunnskaper og holdninger, som bidrar til å etablere, utvikle, reparere og vedlikeholde relasjoner og kommunisere med blant annet kollegaer, barn/elever og foresatte. Samtidig som studenten får etisk relevans som knyttes inn i det å jobbe med barn i barnehage/elever i skolen.

Emner

Studieveiledning

Ønsker du studieveiledning om dette eller andre studier?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor står våre studieveiledere klare til å hjelpe deg og forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning. Fyll inn skjemaet så tar en av våre studieveiledere raskt kontakt med deg.

Hvordan fungerer nettstudier?

Med nettstudier gir du deg muligheten til å studere det du vil, der du er. Hos oss kan du ta en fleksibel utdanning på alle nivåer.

Les mer