Livsmestring i barnehage/skole

Livsmestring, er for deg som jobber i barnehage eller skole.

Studietype

Delemner

Studielengde

10

Sted

Nettbasert

Velg studievariant

Nettbasert

Studielengde

10 uker

Gjennomføring

Gjennomføring

Studiepoeng

7,5

Eksamensform

Hjemmeeksamen

Språk

Norsk

Pris

10.000

Opptakskrav

Fagbrev eller realkompetanse

Livsmestring, er for deg som jobber i barnehage eller skole. Utdanningen går over 10 uker, med ukentlig undervisning på kveldstid. I løpet av de 10 ukene er det to innleveringer. Halvveis er det et arbeidskrav og avsluttes med 1 ukes hjemmeeksamen.

Annet
1.5 time ukentlig undervisning

Livsmestring i barnehage/skole gir studentene kunnskap og innsikt i hvordan barn/elever kan mestre utfordringer de møter og rollen barne- og ungdomsarbeideren vil ha i et slikt arbeid.
Studenten skal få en forståelse for hva livsmestring i barnehage/skole innebærer og at barne- og ungdomsarbeideren skal blant annet bidra til barns/elevers trivsel, livsglede, mestring og følelse av egenverd og forebygge krenkelser og mobbing og få en forståelse og kunnskap i hvordan bidra til at barn/elever utvikler verktøy for livsmestring i barnehage/skole.

Emner

Studieveiledning

Ønsker du studieveiledning om dette eller andre studier?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor står våre studieveiledere klare til å hjelpe deg og forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning. Fyll inn skjemaet så tar en av våre studieveiledere raskt kontakt med deg.

Hvordan fungerer nettstudier?

Med nettstudier gir du deg muligheten til å studere det du vil, der du er. Hos oss kan du ta en fleksibel utdanning på alle nivåer.

Les mer