Spesialpedagogikk i barnehage/skole

Spesialpedagogikk, er for deg som jobber i barnehage eller skole.

Studietype

Delemner

Studielengde

10 uker

Sted

Nettbasert

Velg studievariant

Nettbasert

Studielengde

10 uker

Gjennomføring

Nettbasert undervisning

Studiepoeng

7,5

Eksamensform

Hjemmeeksamen

Språk

Norsk

Pris

10.000

Opptakskrav

Fagbrev eller realkompetanse

Spesialpedagogikk, er for deg som jobber i barnehage eller skole. Utdanningen går over 10 uker, med ukentlig undervisning på kveldstid. I løpet av de 10 ukene er det to innleveringer. Halvveis er det et arbeidskrav og avsluttes med 1 ukes hjemmeeksamen.

Opptakskrav
Fagbrev barne-og ungdomsarbeider eller realkompetansevurdering

Annet
1.5 time ukentlig undervisning

Spesialpedagogikk i barnehage/skole legger vekt på å gi studenten en forståelse for det spesialpedagogiske arbeidsfeltet hvor det rettes særlig fokus mot rammefaktorer, sentrale begreper og etiske prinsipper og som gir studenten kunnskap om barns/elevens ulike spesialpedagogiske behov og muligheter til å reflektere over spesialpedagogisk hjelp for barn i barnehage/elever i skolen.

Emner

Studieveiledning

Ønsker du studieveiledning om dette eller andre studier?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor står våre studieveiledere klare til å hjelpe deg og forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning. Fyll inn skjemaet så tar en av våre studieveiledere raskt kontakt med deg.

Hvordan fungerer nettstudier?

Med nettstudier gir du deg muligheten til å studere det du vil, der du er. Hos oss kan du ta en fleksibel utdanning på alle nivåer.

Les mer