Informasjon om Lånekassen

Student sender søknad godkjent av Lånekassen

Godkjent av Lånekassen

Studiene ved Din Kompetanse er godkjent av Lånekassen for søknad om lån og stipend. Dette gir deg muligheten til å søke om økonomisk støtte, enten du har meldt deg opp til fag nylig eller allerede er en aktiv student her.

For at søknader skal bli godkjent av Lånekassen sender vi en bekreftelse på at du er student her. Imidlertid er det viktig å understreke at den endelige godkjenningen av lån og stipend er helt avhengig av Lånekassen. For en detaljert oversikt over søknadsprosessen og vilkårene, anbefaler vi at du besøker Lånekassens nettsider. Her finner du all nødvendig informasjon om søknadsprosessen, vilkår og eventuelle frister.

Vi oppfordrer deg også til å grundig gjennomgå vilkårene for lån og stipend, samt være oppmerksom på eventuelle frister for innsending av søknader. På grunn av ulike typer søknader tilpasset forskjellige livssituasjoner og regler, er det lurt å ta seg tid til å forstå hva som kan være riktig for deg. Å være godt informert kan gjøre det lettere for deg i prosessen ved søknad om støtte gjennom Lånekassen.

Ved spørsmål eller behov for veiledning knyttet til søknader, kan du kontakte Lånekassen direkte.

For å komme direkte til søknader i Lånekassen, trykk her!

Vi ser fram til å støtte deg gjennom studietiden, slik at du kan fokusere på dine akademiske mål og vi ønsker deg lykke til med studiene.

Nysgjerrig på hvilke studier vi tilbyr?