Regnskaps- og lønnsmedarbeider

Studiet gir innsikt og kunnskap innen regnskap og lønn, regnskapssystem, lønnssystem og personal.

Søknadsfrist

28. april. 2023

Studiestart

Uke 35

Studielengde

1 år (deltid)

Gjennomføring

Nettbasert

Eksamensform

Hjemmeeksamen

Studiepoeng

30

Språk

Norsk

Semesteravgift

990 per semester (totalt 2 semestre)

Lånekassen

Godkjent

Pensum

Bøker betales av student

Om studiet

Nettstudiet, som gjennomføres på deltid og lar seg kombinere med jobb og familieliv. Studiet gir innsikt og kunnskap innen regnskap og lønn, regnskapssystem, lønnssystem og personal.

Hva lærer du?

Emne 1: Regnskap
Dette emnet gir studentene innsikt og kunnskap i grunnleggende regnskap, tabellarisk regnskap, samt regler i regnskapsloven. I tillegg får studentene innsikt og kunnskap i varekostnader, avskrivninger og annet innhold som gir et solid grunnlag for videre studier.

Emne 2: Regnskapssystem
I dette emnet vil studentene lære om regnskapsføring i Visma Tripletex. De vil lære å bygge opp bedriftens kontoplan, føre bilag, fakturere, samt få kunnskap i inkassorutiner. Dette legger grunnlaget for videre arbeid med regnskap.

Emne 3: Lønnskjøring og personal
Dette emnet fokuserer på lønnskjøring i et lønnssystem, samt lover og regler som omfatter ansatte. Studentene vil lære om forskjellige lønnsbegreper, samt lover og regler som omfatter arbeidstid, oppsigelse og permisjon.

Emne 4: Fordypningsoppgave
Det siste emnet omfatter en fullstendig føring av regnskap til inngående balanse og avslutning mot et enkelt årsoppgjør. Fordypningsoppgaven skal gjenspeile arbeidslivets utfordringer og gi studentene praktisk erfaring med regnskap.

Emner

Regnskap 5 stp
Regnskapssystem 10 stp
Lønnskjøring og personal 5 stp
Fordypningsoppgave 10 stp

Hva kan du bli?

Jobbe med regnskaps- og lønnsarbeid innenfor privat og offentlig sektor.

Hvordan fungerer nettstudier?

Med nettstudier gir du deg muligheten til å studere det du vil, der du er. Hos oss kan du ta en fleksibel utdanning på alle nivåer.