Regnskaps- og lønnsmedarbeider

Fagskoleutdanningen i Regnskaps- og lønnsmedarbeider tilbys deltid over ett år og er tilpasset for en travel hverdag med ukentlig digital kveldsundervisning. Man får tilgang til digitale læringsressurser og opptak av undervisningsøktene. Utdanningen er ideell for de som ønsker å balansere studier med jobb og familieliv. Vi forbereder deg til både privat og offentlig sektor, utstyrt med nødvendig kompetanse for å nå dine karrieremål. 

Studietype

Deltid

Studielengde

1 år

Sted

Nettbasert

Velg studievariant

Nettbasert, deltid

Søknadsfrist

-

Studiestart

Uke 35

Studielengde

1 år - 2 semestere

Studiepoeng

30

Gjennomføring

Digital undervisning på kveldstid - 2.5 timer

Samlinger

1-2 digitale samlinger per semester

Eksamensform

Hjemmeeksamen

Språk

Norsk

Pris

Fullfinansiert studieplass (kun semesteravgift betales selv)

Semesteravgift

495,- per semester, betales årlig

Lånekassen

Godkjent

Pensum

Bøker betales av student

Hvem er utdanningen egnet for?

 

Utdanningen er egnet for deg som enten jobber, eller ønsker å jobbe innen regnskap og lønn. Du får en unik kombinasjon av praktisk læring og konkret gjennomføring i systemer som blant annet TripleTex.  Ved å velge dette studiet, øker du både din kunnskap og kompetanse innenfor fagområdet regnskap og lønn.

Hva lærer du?

 

Emne 1: Regnskap
En praktisk og anvendelig tilnærming til regnskap som gir deg ferdighetene som trengs for å navigere i et komplekst regnskapslandskap. Vår metodikk fokuserer på reelle regnskapsoppgaver som du vil møte i arbeidslivet

Emne 2: Regnskapssystem
Bli teknisk kyndig i Visma Tripletex gjennom interaktive øvelser og simuleringer som etterligner virkelige forretningsprosesser og transaksjoner

Emne 3: Lønnskjøring og personal
Innholdet er direkte koblet til de oppgaver du vil utføre i en lønningsavdeling, forsterket med scenarier som gjenspeiler ekte arbeidssituasjoner

Emne 4 : Fordypningsoppgave
Her vil man anvende alle sine nyervervede ferdigheter ved å fordype seg i en skriftlig oppgave etter eget interesseområde. Hensikten med fordypningsoppgaven er tenkt for å simulere komplekse og utfordrende regnskapsaktiviteter
 

Emner

Regnskap 5 stp
Regnskapssystem 10 stp
Lønnskjøring og personal 5 stp
Fordypningsoppgave 10 stp

Muligheter og fordeler med fagskoleutdanningen

 

Karriereklar kunnskap: Vår Undervisningsplan er utviklet i samråd med ledende bransjeeksperter for å sikre at du er utstyrt med kunnskap og ferdigheter som er etterspurt i dagens marked 

Praktisk erfaring: Vi tror på læring ved å gjøre. Derfor fokuserer vi på praktiske, anvendelige øvelser som forbereder deg for den virkelige verden 

Bransjerelevante verktøy: Bli dyktig i bruk av de nyeste regnskaps- og lønnssystemene som er standard i bransjen 

Fleksibel læring: Nettbaserte studier over deltid gir deg friheten til å studere når og hvor det passer deg. En ukes skriftlig hjemmeeksamen gjennomføres etter hvert endte emne.  

Nettverksbygging: Vårt program gir muligheter for å knytte kontakter med fagfolk og medstudenter 

Delta i Våre Fagrelaterte Samlinger

 

Ved Din Kompetanse Fagskole forstår vi verdien av fleksibel og engasjerende læring. Derfor tilbyr vi våre studenter muligheten til å delta i fagrelaterte samlinger som er nøye designet for å supplere og utdype studieemnene, tilby praktisk kunnskap, og fremme en dypere forståelse av faget.

Digitalt & Stedsbasert:

Mens alle våre studier tilbyr digitale samlinger for maksimal tilgjengelighet, har noen studieprogrammer også muligheten for stedsbaserte treffpunkt. Enten du foretrekker å engasjere deg digitalt fra komforten av ditt eget hjem, eller ønsker den personlige kontakten som kommer med å møte dine medstudenter og lærere ansikt til ansikt, har vi dekket dine behov.

Fordeler:

Enten du ønsker å delta digitalt eller stedsbasert, er samlingene skreddersydd for å supplere studiematerialet med praktisk kunnskap og innsikt som forbereder deg for arbeidslivet. Med digitale samlinger tilbyr vi en enkel og tilgjengelig måte å engasjere seg i lærestoffet, ideelt for de som balanserer studier med andre forpliktelser. For de som velger våre stedsbaserte samlinger, tilbyr dette en unik mulighet til å bygge nettverk med medstudenter og lærere.

Fagsamlingene er mer enn bare forelesninger; de er interaktive økter som gir nye perspektiver og innsikter, praktisk kunnskap, og direkte relevans til ditt fremtidige yrkesliv. Vi tar sikte på å gjøre hver samling til en verdifull erfaring som hjelper deg å vokse både personlig og profesjonelt.

Studieveiledning

Ønsker du studieveiledning om dette eller andre studier?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor står våre studieveiledere klare til å hjelpe deg og forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning. Fyll inn skjemaet så tar en av våre studieveiledere raskt kontakt med deg.

Hvordan fungerer nettstudier?

Med nettstudier gir du deg muligheten til å studere det du vil, der du er. Hos oss kan du ta en fleksibel utdanning på alle nivåer.

Les mer