Regnskaps- og lønnsmedarbeider

Studiet gir innsikt og kunnskap innen regnskap og lønn, regnskapssystem, lønnssystem og personal.

Søknadsfrist

28. april. 2023

Studiestart

Uke 35

Studielengde

1 år (deltid)

Gjennomføring

Nettbasert

Eksamensform

Hjemmeeksamen

Studiepoeng

30

Språk

Norsk

Semesteravgift

990 per semester (totalt 2 semestre)

Lånekassen

Godkjent

Pensum

Bøker betales av student

Om studiet

Nettstudiet, som gjennomføres på deltid og lar seg kombinere med jobb og familieliv. Studiet gir innsikt og kunnskap innen regnskap og lønn, regnskapssystem, lønnssystem og personal.

Hva lærer du?

Emne 1 Regnskap, gir studentene innsikt og kunnskap i grunnleggende regnskap, tabellarisk
regnskap, regler i regnskapsloven. I tillegg får studentene innsikt og kunnskap i varekostnader, avskrivninger og innhold som gir studentene et godt grunnlag til å fortsette med emne 2 regnskapssystem som handler om at studenten skal se lære regnskapsføring i Visma Tripletex, bygge bedriftens kontoplan, føre bilag, fakturere og få kunnskap i inkassorutiner. Deretter følger emne 3 lønnskjøring og personal som lærer studenten å kjøre lønn i et lønnssystem, lover og regler som omfatter ansatte, lønnsbegreper. Studenten får også kunnskap om lover og regler som omfatter arbeidstid, oppsigelse og permisjon. Siste emne er emne 4 fordypningsoppgave, som omfatter en fullstendig føring av regnskap til inngående balanse og avslutte mot et enkelt årsoppgjør. Fordypningsoppgaven skal gjenspeile arbeidslivets utfordringer.

Emner

Regnskap 5 stp
Regnskapssystem 10 stp
Lønnskjøring og personal 5 stp
Fordypningsoppgave 10 stp

Hva kan du bli?

Jobbe med regnskaps- og lønnsarbeid innenfor privat og offentlig sektor.

Hvordan fungerer nettstudier?

Med nettstudier gir du deg muligheten til å studere det du vil, der du er. Hos oss kan du ta en fleksibel utdanning på alle nivåer.