Videomarkedsføring i sosiale medier

Søker du etter en måte å gjøre din kreativitet til din karriere? Ønsker du å mestre kunsten å fange oppmerksomheten til et digitalt publikum? Da er vår fagskoleutdanning i videomarkedsføring i sosiale medier det perfekte valget for deg! Vår utdanning er skreddersydd for å utruste deg med de praktiske ferdighetene du trenger for å skape engasjerende og nyskapende videoer som ikke bare fanger seernes oppmerksomhet, men også forvandler dem til lojale følgere og kunder.

Studietype

Deltid

Studielengde

2 år

Sted

Nettbasert

Velg studievariant

Nettbasert, deltid

Søknadsfrist

Utvidet søknadsfrist - 31.05.2024

Studiestart

Uke 35

Studielengde

2 år - 4 semestere

Studiepoeng

60

Gjennomføring

Digital undervisning på kveldstid - 2.5 timer

Samlinger

1-2 digitale samlinger per semester

Eksamensform

Hjemmeeksamen

Språk

Norsk

Pris

Fullfinansiert studieplass (kun semesteravgift betales selv)

Semesteravgift

495,- per semester, betales årlig

Lånekassen

Godkjent

Pensum

Bøker betales av student

Pensumliste og studieplan

Pensumliste og studieplan

Hvem er utdanningen egnet for?

 

Denne utdanningen passer for deg som er kreativ og ønsker å uttrykke dine ideer gjennom video, eller jobber med profesjonell markedsføring som vil oppdatere dine ferdigheter. Utdanningen passer like godt for deg som er nyutdannet og ser etter en karriere innen digital markedsføring, er småbedriftseier eller gründer som ønsker å fremme dine produkter eller tjenester, eller er freelancer som ønsker å utvide ditt tjenestetilbud med videoproduksjon og markedsføring.

Videomarkedsføring er et nøkkelfelt for de som ønsker å posisjonere seg strategisk i det digitale markedsføringslandskapet, hvor videoinnhold fortsetter å spille en dominerende rolle

Hva lærer du?

 

Gjennom studieløpet vil du få en innføring i videoproduksjon, redigeringsteknikker, storytelling, og strategisk planlegging for sosiale medieplattformer. Du vil lære hvordan du effektivt kan bruke visuelle og auditive elementer for å fortelle merkevarens historie og samtidig oppnå dine markedsføringsmål.

Emne 1: Kommunikasjon, formidling og tekstproduksjon
Det første emnet legger grunnlaget for forståelsen av effektiv kommunikasjon og formidling gjennom sosiale kanaler. Studentene kommer også til å få innsikt i grunnleggende skriveferdigheter, samt at de vil lære om innholdsproduksjon, og hvordan formidle historier på en profesjonell og visuell måte. Dette emnet legger vekt på praktisk anvendelse og kritisk analyse av informasjonsplattformer.     

Emne 2: Merkevarebygging
Dette emnet videreutvikler studentenes forståelse av merkevarestrategi. Fra læring om prosjektplanlegging og ledelse til etablering og vedlikehold av merkevareidentitet, vil emnet tilby en grundig undersøkelse av teorier og modeller innen merkevarebygging. Det suppleres med case-studier og prosjektarbeid for å anvende teori i praksis.  

Emne 3: SO ME og digital markedsføring
Emne 3 tilbyr en dybdeanalyse av digital markedsføring, med spesifikk vekt på innholdsmarkedsføring og søkemotoroptimalisering. Emnet dekker strategier for maksimering av digital synlighet og engasjement, med en omfattende tilnærming til bruken av sosiale medier for forretningsvekst.  

Emne 4: Videomarkedsføring
Dette emnet fokuserer på strategier og kompetanse for effektiv bruk av videoinnhold i annonsering og kampanjer. Studentene vil lære om utvikling av videostrategier, gjennomføring av kampanjeanalyser, og evaluering av resultatene for kontinuerlig forbedring.  

Emne 5: Historiefortelling
I emne 5 utforsker studentene den unike kraften i videobasert historiefortelling. Du vil lære å konstruere sammenhengende narrativer gjennom video, fra ideutvikling til produksjon og publisering. Dette emnet vektlegger kreative og tekniske ferdigheter nødvendig for effektiv historiefortelling på digitale plattformer.  

Emne 6: Fordypningsoppgave:
I det avsluttende emnet vil studentene anvende sin samlede kunnskap og ferdigheter for å utforme og gjennomføre en omfattende digital markedsføringskampanje. Denne fordypningsoppgaven representerer en kritisk evaluering av studentenes evne til å integrere og anvende læringen i en praktisk og profesjonell kontekst.  

   

Emner

Kommunikasjon, formidling og tekstproduksjon 7,5 stp
Merkevarebygging 7,5 stp
SoMe og digital markedsføring 15 stp
Videomarkedsføring 7,5 stp
Historiefortelling 15 stp
Fordypningsoppgave 7,5 stp

Muligheter og fordeler med fagskoleutdanningen

 

Ved fullføring av denne utdanningen vil kandidatene kunne være rustet til å ta på seg roller innen digital markedsføring, med en spesialisering på videobasert innhold for sosiale medier. Utdanningen forbereder studentene til en rekke karrieremuligheter i ulike sektorer, hvor de vil være i stand til å forme og gjennomføre dynamiske digitale markedsføringsstrategier, fremme merkevareidentitet, og drive engasjement gjennom innovativ bruk av videoinnhold.  

Denne utdanningen skiller seg ut ved sin sterke vekt på praktisk læring, tett integrert med teoretisk kunnskap. Studentene vil dra nytte av:  

Direkte anvendelig ferdighetssett:
Studiet legger stor vekt på hands-on erfaringer og prosjektbasert læring, sikrer at studentene er klare til å bidra i arbeidslivet fra første stund. 
 

Tverrfaglig kompetanse:
Vi tilbyr en omfattende tilnærming til videomarkedsføring, integrert med digital markedsføring og merkevarebygging som forbereder studentene for komplekse utfordringer i arbeidslivet. 
 

Personlig og profesjonell vekst:
Ved å engasjere seg i dette studiet, vil studentene utvikle ikke bare faglige ferdigheter, men også kritisk tenkning, kreativ problemløsning, og effektiv kommunikasjon – essensielle egenskaper for lederskap og innovasjon i den digitale tidsalder. 
 

Delta i Våre Fagrelaterte Samlinger

 

Ved Din Kompetanse Fagskole forstår vi verdien av fleksibel og engasjerende læring. Derfor tilbyr vi våre studenter muligheten til å delta i fagrelaterte samlinger som er nøye designet for å supplere og utdype studieemnene, tilby praktisk kunnskap, og fremme en dypere forståelse av faget.

Digitalt & Stedsbasert:

Mens alle våre studier tilbyr digitale samlinger for maksimal tilgjengelighet, har noen studieprogrammer også muligheten for stedsbaserte treffpunkt. Enten du foretrekker å engasjere deg digitalt fra komforten av ditt eget hjem, eller ønsker den personlige kontakten som kommer med å møte dine medstudenter og lærere ansikt til ansikt, har vi dekket dine behov.

Fordeler:

Enten du ønsker å delta digitalt eller stedsbasert, er samlingene skreddersydd for å supplere studiematerialet med praktisk kunnskap og innsikt som forbereder deg for arbeidslivet. Med digitale samlinger tilbyr vi en enkel og tilgjengelig måte å engasjere seg i lærestoffet, ideelt for de som balanserer studier med andre forpliktelser. For de som velger våre stedsbaserte samlinger, tilbyr dette en unik mulighet til å bygge nettverk med medstudenter og lærere.

Fagsamlingene er mer enn bare forelesninger; de er interaktive økter som gir nye perspektiver og innsikter, praktisk kunnskap, og direkte relevans til ditt fremtidige yrkesliv. Vi tar sikte på å gjøre hver samling til en verdifull erfaring som hjelper deg å vokse både personlig og profesjonelt.

Studieveiledning

Ønsker du studieveiledning om dette eller andre studier?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor står våre studieveiledere klare til å hjelpe deg og forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning. Fyll inn skjemaet så tar en av våre studieveiledere raskt kontakt med deg.

Hvordan fungerer nettstudier?

Med nettstudier gir du deg muligheten til å studere det du vil, der du er. Hos oss kan du ta en fleksibel utdanning på alle nivåer.

Les mer