Helsefagarbeider VG1

Hei

 

VELKOMMEN TIL KURSET VG1

Takk for at du har meldt deg på kurs hos oss. Vi gleder oss til å bli mer kjent med deg og «lose» deg igjennom kurset, slik at du etterhvert kan gå opp til den skriftlige eksamen med stor trygghet og mye kompetanse.

Vi har mange års erfaring innen fagbrev undervisning og veldig gode resultater, håper du vil oppleve kurset som lærerikt og gøy.

I e-læringsportalen ligger deler av pensum. Vi har lagt vekt på at du skal lære deg kompetansemålene, slik at du har lært det viktigste og det som er relevant mot den skriftlige tverrfaglige eksamen.

Dette er ikke ett kurs hvor du skal behøve å bruke mange timer i uken på å lære deg pensum og skrive oppgaver. Vi ønsker at du skal ha fokus på det som er relevant og oppgavene finner du på its-learning. Svar på oppgavene samtidig som du jobber aktivt med fagstoffet. Bruk dine egne ord når du svarer på oppgavene og kompetansen din. Oppgavene leveres på its-learning.

Når du har vært igjennom alle oppgavene som tilhører modulene, så start på ekstraoppgavene. Deretter kan du gå over til VG2.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål 🙂

Vi ønsker deg lykke til med kurset 🙂

Vennlig hilsen
Hilde og Martin

hilde@dinkompetanse.no og martin@dinkompetanse.no