Helseservice VG2

INFORMASJON HELSESERVICEFAG VG2

 

Helseservice Vg2 er en utdanning til deg som ønsker spesialisering på Vg3-nivå som helsesekretær, tannhelsesekretær eller apotektekniker. På kurset lærer du om helsefremmende arbeid, kommunikasjon og samhandling og yrkesutøvelse.

 

Det er tre skriftlige eksamener og Fylket som arrangerer eksamen. Oppmelding til eksamen er mellom 1-15 januar og 1-15 september. Enten via privatistweb.no eller fylket du tilhører har en annen oppmeldingsportal, men sjekk først på privatistweb.no

Melder du deg opp til eksamen i januar, så er skriflig(e) eksamen i mai/juni. Melder du deg opp i september, er skriftlig(e) eksamen i november/desember.

 

Start med helsefremmende arbeid. Gjør innleveringsoppgavene og deretter eksamensoppgavene, så kan du starte på Kommunikasjon og samhandling og deretter yrkesutøvelse.

 

Bruk e-læringsportalen og/eller bøker. Bøker og notater kan du ha med deg på eksamen.

 

Har du faglige spørsmål, så ta kontakt med hilde@dinkompetanse.no

Har du spørsmål rundt itslearning eller andre praktiske spørsmål, ta kontakt med martin@dinkompetanse.no

Spørsmål vedrørende faktura/økonomi ta kontakt med pal@dinkompetanse.no

 

Vi i Din Kompetanse AS ønsker deg lykke til 

Kontor og administrasjon

Kontor- og administrasjonsfaget skal legge grunnlag for yrkesutøvelse innen service, kundebehandling og kontoradministrative oppgaver i offentlige og private virksomheter. Faget skal bidra til å utvikle kompetanse innen elektroniske tjenester, regelverk om personvern og krav til innsyn. Videre skal faget fremme kompetanse om hvordan bruk av teknologiske verktøy i kontorarbeid og informasjonsbehandling kan bidra til en hensiktsmessig og effektiv organisering av arbeidet.

Opplæringen skal medvirke til å utvikle lærlingens kompetanse i kundebehandling og kontoradministrative oppgaver. Videre skal opplæringen bidra til å utvikle lærlingens kunnskap om virksomhetens organisering og strategi for kommunikasjonsløsninger internt og eksternt. Opplæringen skal fremme kompetanse i bruk av økonomisystemer og i gjeldende regelverk for helse, miljø og sikkerhet.

 

Opplæringen skal legge til rette for at lærlingen kan utvikle endringskompetanse. Opplæringen skal vektlegge bruk av virksomhetens digitale verktøy til kunnskapsorganisering og informasjonsflyt.

 

Fullført og bestått opplæring fører fram til fagbrev. Yrkestittel er kontor- og administrasjonsmedarbeider.

 

Tannhelsesekretær VG3

VELKOMMEN TIL KURSET TANNHELSESEKRETÆR

Velkommen som elev hos oss. Du har nå startet veien mot autorisasjon tannhelsesekretær og vi skal bistå deg på veien mot de skriftlige eksamenene.

Du skal igjennom tre programfag og du kan ha med deg hjelpemidler på eksamen, så kan være lurt å kjøpe bøker. Brukte bøker går helt fint.

Brukte bøker kan du prøve å få tak i på ibok.no, finn.no eller bruk Facebook.

Ønsker du å kjøpe nye bøker, kan du blant annet gjøre det på haugen.no

Hvis du er organisert, kan du søke om stipend via Forbundet du er organisert i, ta kontakt med oss, så sender vi deg en bekreftelse på at du er elev hos oss.

Ønsker du å søke om stipend via lånekassen, gå inn på lanekassen.no logg inn Dine sider, eller lag en profil, hvis du ikke har vært logget inn tidligere. Spørsmål vedrørende søknaden, ta kontakt med Lånekassen.

Vi håper du vil trives som elev hos oss. Har du spørsmål, ta kontakt med oss 🙂

Vi ønsker deg lykke til og gleder oss til bistå deg på veien mot den skriftlige eksamen 🙂

 

 

Vennlig hilsen
Hilde og Martin
hilde@dinkompetanse.no og martin@dinkompetanse.no